Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien  
09/01/05:
I april 2004 kunne folk for første gang læse sandheden om vikingernes evige magt. I den måned begyndte jeg nemlig at lave denne her hjemmeside, og siden da har jeg haft langt over 50.000 hits! Man kan vist roligt konkludere, at vikingerne er mere populære end nogensinde, og samtidig kan vi glædes over, at magthavernes forsøg på at lyve om verdenshistorien er mislykket. Danskerne VIL have TOTAL VIKING POWER!!!, og de vil have det NU!
     Folk spørger mig tit, om jeg ikke bruger for meget energi på min hjemmeside. De mener sikkert, at jeg burde ligge og tage armbøjninger i et eller andet åndssvagt fitness center, eller måske synes de, at jeg skulle tjene penge på at gå med reklamer eller noget. Til de folk har jeg tre ord: VIG BORT, NIDDINGER! Man kunne lige så godt spørge Jesus, om han ikke brugte for meget energi på alt det der religionshalløj - eller Newton, om han ikke lige skulle slappe af med sin forskning. Formålet med mit liv er at udbrede sandheden om vikingerne, og intet på denne jord skal afholde mig fra at nå mit mål.
     Heldigvis har jeg fået støtte fra en masse dejlige mennesker, og derfor vil jeg gerne benytte denne lejlighed til at sige tak til alle jer, som har mailet mig, eller som har skrevet spændende indlæg i min gæstebog. Tak gutter (og gutinder). Det varmer dybt ind i sjælen... som et krus velbrygget mjød på en frostklar dag. I har været med til at gøre 2004 til et fantastisk år, og selv om jeg aldrig har mødt nogen af jer, så har jeg sgu ligesom på fornemmelsen, at vi ses i Valhalla. Jeg håber og tror på, at I også vil være med til at gøre 2005 til et ægte vikingeår. Begyndelsen på et nyt år er jo altid en god lejlighed til at gøre lidt status, og derfor har jeg lavet en lille graf, som illustrerer udviklingen i folks vikinge-interesse gennem de sidste 3000 år. Den ser sådan her ud:
 


En af de mest interessante ting ved grafen er, at den demonstrerer, at interessen aldrig har været nede på 0%. Allerede før vikingetiden var der lidt interesse. Det virker måske lidt unaturligt, men husk nu, at vikingernes magt er EVIG! Det er derfor. Desuden lægger man mærke til, at interessen var helt oppe på 100% i perioden fra år 800 til 1100. Her er forklaringen selvfølgelig, at vikingetiden lå i netop denne periode. Det er nok meget normalt at være fokuseret på nutiden, så det høje niveau bør ikke komme som nogen overraskelse. Efter vikingetiden styrtdykker interessen, og vi skal faktisk helt hen til år 2004, før vi finder starten på en ny, god periode. Stigningen skyldes blandt andet min hjemmeside - og JERES støtte. Tak.
     Nu vil I sikkert gerne vide, hvordan I kan få interessen endnu højere op i det nye år. Der er mange muligheder. I skal selvfølgelig blive ved med at studere vikingetiden, men I skal også gøre ting i dagligdagen. Hvorfor købe dyre kiosk-bajere, når man kan brygge sit eget mjød? Og hvorfor gå i mærketøj, når man for de samme penge kan få en cool ulvepels? Det er selvfølgelig også en rigtig god idé at lære runealfabetet, og det er også ret vigtigt at løbe rundt ude i skoven, mens man skriger Odins navn. Hvis du går i skole eller på gymnasiet, så spørg dine lærere, om I ikke nok please må få temauge om vikingerne. Sammen kan vi gøre en forskel.
     HIL ODIN!