Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien  
17/03/05:
SKANDALE... DANMARKS RADIO DROPPER TV-SERIE OM VIKINGERNE!!!

"Manden" på billedet hedder Per Krogh Simonsen. Han er programchef for DR Programproduktion, og takket være ham har DR droppet en sej TV-serie om vikingernes evige magt (læs artikel her). Per påstår, at han har været nødt til at skrinlægge projektet, fordi det var umuligt at finde sølle 30 millioner kroner. Men Per har ikke truet med at opsige sin stilling i protest, og dermed har han ikke prøvet hårdt nok. Ingen Valhalla-billet til dig!
     Hvis vi levede i Monaco eller Peru eller et andet land, hvor TVP-procenten er nede på 0, så kunne jeg måske godt forstå, at der ikke blev lavet vikingfjernsyn. Men ved Odins øje, vi bor jo i Skandinavien, og derfor er det helt klart for svagt, at vores store, statsstøttede TV-station ikke kan finde et par håndører til et vikingeprojekt. Her er et par forslag til, hvor man kunne finde 30 millioner:

1. Nedlæg Melodi Grand Prix
2. Nedlæg "Hammerslag" (på trods af navnet handler det slet ikke om Thor)
3. Hold op med at vise åndssvage håndboldkampe
4. Drop "Krøniken" (der er kun én krønike, og det er Saxos!)
5. Nedlæg "Sigurds Bjørnetime" (hvor er bjørnene?)

Selvfølgelig skal projektet blive til noget, og derfor er det nødvendigt, at vi alle sammen bombarderer DR med mails. Ved at trykke på dette link kan du brokke dig til DR. Her skal du insistere på mere vikingefjernsyn.
VORES MAGT ER EVIG!