Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 
23/06/04:
Danmark og Sverige er videre til kvartfinalerne i EM, og det betyder, at italienerne er sendt hjem. Det er både skægt og retfærdigt, og det viser, at TOTAL VIKING POWER!!! er stærkere end nogensinde.

Jon Dahl "Viking" Tomasson

Francesco "Scooterhår" Totti

Hvis der én ting, som verdenshistorien har bevist igen og igen, så er det, at vikinger er sejere end romere. Det nyeste bevis er kommet her under EM, hvor Danmark, Sverige, Italien og Bulgarien var i samme pulje. 100% af puljens vikingenationer gik videre, mens 100% af puljens ikke-vikingenationer blev sendt hjem. Man behøver ikke have en nobelpris i genialitet for at regne ud, hvem der så er sejest.
     Det er helt normalt at blive besejret af vikinger, så på den måde er det egentlig ikke noget at skamme sig over. Vi har da heller ikke hørt noget brok fra bulgarerne, men der er til gengæld masser af klynk fra italiensk side. Det skyldes, at italienerne aldrig helt er kommet sig over romerrigets fald. De tror stadigvæk, at Cæsar har noget at skulle have sagt, men det har han ikke, for han er død. Det er vikingernes konger også, men de er i det mindste kommet i Valhalla. Derfor har de evig magt, og derfor er TOTAL VIKING POWER!!! stadig en vigtig ingrediens i virkeligheden den dag i dag.
     Jeg tror, at italienerne er nødt til at begynde helt forfra med deres opfattelse af sandheden. Det ville være godt for dem, hvis de fjernede alle de der ruiner og udgravninger fra romerriget. Det kan da godt være, at det vil gå ud over turismen, men det vil helt klart gøre dem bedre rustet til at forholde sig til nutiden. Nu er de sendt hjem fra EM, og jeg håber, at det giver dem lidt at tænke over. De kan jo starte med at spekulere lidt over, at de på trods af deres 60 millioner indbyggere hverken kan besejre Danmark (5 millioner) eller Sverige (8 millioner).
     Men det er også nødvendigt for os skandinaver at undre os lidt over, at Norge og Island ikke rigtig dur til noget for tiden. De er jo stolte vikingenationer, og derfor er det lidt ringe af dem, at de ikke kunne kvalificere sig til EM. Vi må håbe, at de følger med i slutrunden, så de kan lære nogle kneb af os danskere og svenskere...