Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 
30/01/05:
Vikingerne opfandt fodboldspillet, da de besluttede sig for at losse lidt rundt med fjendernes afhuggede hoveder. Siden har sporten bredt sig til resten af verden, og selv om man desværre ikke spiller med hoveder længere, kan man vist roligt konkludere, at fodboldens popularitet er endnu et bevis på vikingernes evige magt. Danmark vandt EM i 1992, og meget tyder på, at vi snart vinder flere mesterskaber. På det danske landshold har vi nemlig verdens sejeste spiller:

Yep, Thomas Gravesen er kongen af power-fodbold, og derfor er det også kun naturligt, at kongeklubben Real Madrid har været nødt til at købe ham. Spillere som Figo, Raul, Ronaldo, Zidane og Beckham er da rimeligt gode, men når det drejer sig om fodbold er det bare ikke godt nok at være "rimeligt god". Nej, så er man sgu nødt til at være 100% TOTAL VIKING POWER!!!-agtig god, og så god er Thomas Gravesen.
     Prøv lige at kigge på billedet. Se godt efter. Ligner Thomas Gravesen ikke en mand, som til hver en tid kan bunde 20 liter mjød, fælde et træ og sluge en ulv? Jo, han gør! Andre spillere har måske bedre teknik og smartere frisurer, men ingen andre spillere i verdenshistorien (måske undtagen Stig Tøfting - som selvfølgelig er en af Gravesens venner) har lige så meget power. Gravesen har så meget power, at Barsebäck bliver misundelig. Han har så meget power, at din computer eksploderer, når du åbner denne her side... og han har så meget power, at der er fundet meteorer i hans afføring.
     Jeg har aldrig holdt med Real Madrid, men jeg bakker 1.000.000.000% op om Graver, og jeg håber og tror, at han nok skal ændre fodboldspillets fremtid.

HIL ODIN!
HIL GRAVESEN!
HIL TOTAL VIKING POWER!!!