Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 
23/05/06:
Sådan! Så kom der endelig noget POWER dumpende ned i min indbox. Yep, efter lang tids venten modtog jeg i dag en mail fra Insidiöus Törment, som jo nok er Danmarks førende band. Bandets forsanger kalder sig Scream, og han har gennem lang tid været en trofast læser af min hjemmeside. Derfor er hans POWER i orden, og derfor har Insidiöus Törment selvfølgelig indspillet en sang, som hedder "TOTAL VIKING POWER". Se coveret her:

Sejere bliver det nærmest ikke! Man kunne måske godt brokke sig lidt over, at sangen er på engelsk i sted for oldnordisk, men på den anden side er engelsk blevet et af de mest populære sprog inden for befolkning, og på den måde får HELE verden chancen for at fatte noget om POWER... hvilket verden i den grad også har brug for at fatte.
     Jeg ville selvfølgelig gerne lægge sangen ud på hjemmesiden, så I alle sammen kan downloade den, men på grund af nogle åndssvage regler er det vist nok ulovligt eller noget... hvilket blot beviser, at samtlige nuværende, forhenværende og kommende folketingsmedlemmer er nogle usle romersvin. Føj!
    Nå, men hvis man plager helt vildt meget, kan jeg nok godt overtales til at maile sangen som MP3- eller AAC-fil. Men indtil videre vil jeg opfordre ALLE til at smutte ind på Insidiöus Törments hjemmeside, hvor man kan høre sangen.