Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 
27/09/05:
Nogle dage er så seje og TVP-agtige, at man er lige ved at eksplodere af lykke.  I dag er sådan en dag. "Men hvad er der sket, Troels?" spørger du sikkert. "Har du fundet en runesten eller tæsket en ninja?"
     Nej. Jeg har fået en mail.
     En af mine trofaste fans, Lone Bergstrøm (bemærk det seje efternavn, som antyder, at Lone nedstammer fra valkyrierne) har lige sendt mig et screenshot fra det nye computerspil "Total Overdose". Ganske vist handler spillet ikke om vikinger... men da det handler om at gå amok hele tiden, og da ordet "Total" indgår i dets titel, kan det kun være godt. Sådan tænkte Lone i hvert fald, og derfor gik hun i gang med at spille. Efter et par timers hærgen fandt Lone en power-up, som gjorde hendes karakter i stand til at gå ENDNU mere amok. "Fedt nok," tænkte Lone. Hun gik psykoamok... og så skete det:
 Screenshot fra spillet "Total Overdose"... TOTAL VIKING POWER!!! er ved at blive et globalt fænomen.

Yep, TOTAL VIKING POWER!!! er blevet et så anerkendt udtryk, at det nu er med i populære computerspil. Du bør nyde dette screenshot i et par minutter. Bagefter bør du styrte hen i den nærmeste spilbutik og købe et eksemplar af "Total Overdose". Hvis du ikke har nogen penge, så anbefaler jeg, at du laver et rambuktyveri, hvor du bruger dit hoved i stedet for en bil til at smadre gennem vinduet. Kriminelt? Måske, men det holder!
     "Total Overdose" er produceret af det danske firma Deadline Games, så der kan ikke være tvivl om, at programmørerne er blevet inspireret af denne hjemmeside. Inspiration er fint nok, gutter - men I må da godt lige sende mig en godtepose. Nå, men under alle omstændigheder ønsker jeg gutterne på Deadline held og lykke (selv om det ikke er nødvendigt: "Total Overdose" har allerede solgt over 650.000 eksemplarer). Og så håber jeg sgu, at I laver et vikingespil næste gang. Det er dét, de unge vil have.