Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

AMAZONER

Okay, hun ser måske meget sej ud. MEN... hun er en amazone, som ikke anerkender vikingernes evige magt. Det er en alvorlig fejl i hendes livsstil.

Umiddelbart skulle man måske tro, at vikingerne synes, at amazoner er seje. Forkert! Problemet med amazoner er kort fortalt, at de tror, at de er de bedste krigere i hele verden. På en planet uden TOTAL VIKING POWER!!! kunne det måske være et okay synspunkt, men her på Jorden holder det jo ikke rigtigt.
     Det er en udbredt misforståelse, at der kun findes amazoner i nærheden af Amazon-floden. Yeah, right - og ænder lever kun i Andesbjergene. Nej, amazoner er et globalt fænomen, som første gang blev beskrevet i græsk mytologi. Her var der en eller anden gut ved navn Theseus, som mødte nogle kvindelige krigere, der oprindeligt kom fra Sortehavet. De var rimeligt gode til at slås, men de benyttede sig også af en form for plastisk kirurgi. I modsætning til damen på billedet havde de nemlig amputeret deres højre bryst. På den måde kunne de bedre skyde med bue. Snedigt? Måske... men her skal man jo bare lige tænke på det faktum, at kvinder godt kan komme til at føde tvillinger, og så mangler der jo et bryst, når de små størrelser bliver sultne. Vikinger er jo imod børnemishandling, og derfor besluttede de at udrydde amazonerne. Da TOTAL AMAZONE POWER kun er omkring 7% så magtfuld som TOTAL VIKING POWER!!!, gik det fint nok for Odins sønner. Men amazonerne var ikke så dumme endda, og derfor holdt de op med at skære deres bryst af. På den måde blev de sværere at genkende, og dermed lykkedes det dem at sprede deres usle kultur til store dele af verden.
     Nu skal der nok sidde en eller anden feminist med en Girl Power T-shirt og brokke sig over, at vikinger altid smadrer amazoner. Men man skal bare lige være klar over, at vikingerne jo faktisk kun ville være mandschauvinister, hvis de IKKE gik amok på amazonerne. Tværtimod er det jo respekt for sin modstander, at man overhovedet gider bruge energi på at hugge hovedet af dem.

NÆSTE FJENDE