Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

CANADIERE

Åndssvage, selvglade canadiere, som tydeligvis trænger til at få nogle klø.

Der er mange (rigtig mange), som tror, at Canada er et sejt land. Det er det ikke. Canadiere har ingen POWER, og derfor er det på tide, at man får et mere realistisk syn på Canada og dets indbyggere.
   Det er en trist geografisk og antropologisk kendsgerning, at langt de fleste lande og folkefærd er åndssvage. Derfor kan det måske undre nogle af mine trofaste læsere, at jeg netop udpeger Canada som et møgland. Hvorfor ikke Belgien, Paraguay eller Iran? Godt spørgsmål, men heldigvis har jeg et endnu bedre svar:

Problemet med Canada er, at det BURDE være sejt!

Her er et par fakta om Canada:

     1. Canada er proppet med store skove, bjerge og søer.
     2. Der er masser af ulve, ravne og bjørne i Canada.
     3. Canada har tonsvis af rav, guld og flint.
     4. Der er næsten permanent vinter i Canada.
     5. Canada er pisse stort.

Som det tydeligt fremgår af denne liste, har Canada alle forudsætningerne for at være et fedt land med masser af POWER. Og netop derfor er det så skuffende, at landet ikke er blevet sejere, end tilfældet er. Det canadiske folk har simpelthen ikke levet op til deres potentiale. Folk fra Belgien, Paraguay og Iran er også nogle klaphatte, men i modsætning til canadierne har de i det mindste den undskyldning, at de er vokset op i områder, som ikke er befordrende for POWER. Derfor ville det være urimeligt at forlange, at disse mennesker skulle være seje, men den undskyldning kan canadierne ikke benytte sig af.
     Et andet problem med Canada er, at landet gør krav på Hans Ø, som jo alle dage har været dansk territorium. Det er ærligt talt lidt mystisk, at danske soldater skal rende rundt i Afghanistan og Irak, når vi har en uafklaret grænsestrid med Canada. Jeg har allerede sendt flere mails til Forsvarsministeriet, men de skriver bare, at de indtil videre satser på en diplomatisk løsning, hvilket er latterligt. Desuden kan man jo undre sig over, at canadierne prøver at nasse noget af vores land i stedet for at tilbageerobre Alaska (som jo i modsætning til Hans Ø er en naturlig del af Canada) fra amerikanerne. Men Canada er åbenbart bange for Condoleeza Rice, hvilket siger en hel del om deres "mod".
     Og hvad sker der lige med det canadiske flag? Det er ellers en god idé at putte et blad på flaget, men i stedet for et sejt egeblad har de valgt et ahornblad! Man bruger ahorn til at lave sirup, og sirup er ikke lige så sejt som den POWER, man forbinder med egens evige magt. Der er mange grunde til at hade Canada, så det vil jeg hermed opfordre folk til at gøre.