Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

DRUIDER

Her ser du en idiot. Han ligner noget fra en Rudolf Steiner-skole, men i virkeligheden er han druide. Hvad betyder det? Det betyder, at han snildt kan få hugget klumpen af!

Se godt på billedet. Jeg ved godt, at det gør nas i øjnene, men prøv alligevel. Umiddelbart skulle man jo tro, at manden med kødhatten er på udgang fra psykiatrisk afdeling eller på ekskursion med Rudolf Steiner-skolen, men sandheden er endnu værre. Manden er druide. Ja, der findes rent faktisk folk, som synes, at det er okay at tilbede månen, samle dug, plukke blomster og tørre røven med mos. Faktisk er der så mange af dem, at det er ved at udvikle sig til en af de største religioner på internettet. Prøv bare at taste "druid" eller "neo-druid" ind på Google. Så vælter det frem med usle sider, hvor folk uden den fjerneste fornemmelse for magt udveksler opskrifter på mælkebøttevin og andet hippie-bras.
     Nå, men som jeg også skrev i forbindelse med min gennemgang af kelter-problematikken, så er druiderne en slags fortidshippier, som tilbeder Stonehenge. Ifølge keltiske "myter" har druiderne adgang til naturens magi, men ifølge virkeligheden har de kun adgang til en ordentlig omgang prygl, hvis der kommer nogle vikinger forbi. Vikinger har nemlig TOTAL VIKING POWER!!!, og derfor finder de sig ikke i, at der ligger en eller anden wannabe Harry Potter-klon og flæber ude i et skovbryn. Nej, af med hovedet! Nu er der måske nogen, som tror, at druiderne må være bare lidt seje, siden de kan lave hatte af døde hjorte, men sandheden er, at de blot har overfaldet nogle svage hjorte, som måske havde influenza eller gigt eller noget. Hvor hårdt er det? Ikke særlig hårdt.
     Alt i alt må man konstatere, at druider er temmelig ubrugelige. De er nogle svage øko-flippere, som ikke engang kan bruges til kamptræning. Man kan jo ellers læse i Asterix, at druiderne kan brygge styrkedrik til at smadre romere med... men beviser det ikke bare, at man er en tam vegetar, hvis man er nødt til at bruge doping for at klare sig mod en ussel romer? Jo, det gør!

NÆSTE FJENDE