Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

DVÆRGE

Dværge er de eneste af vikingernes fjender, som godt selv kan blive vikinger. Det kræver dog, at man opfylder nogle helt særlige krav.

I princippet har vikinger ikke noget imod dværge, men desværre er dværge vilde med jern og guld - to metaller, som er meget vigtige inden for viking. Det naturlige resultat af konflikten er, at vikingerne måtte gå amok på dværgene. Som sagt, så gjort... og i dag er dværgene næsten en uddød folkerace. Den mest kendte dværg er nok Gimli fra Ringenes Herre. Bogen blev skrevet af J.R.R. Tolkien, som var professor i vikingelitteratur. Dermed finder man også ånden fra Odin og Thor i Ringenes Herre, og det er jo nok derfor, at filmene blev så populære i biografen. Nå, men ved hjælp af TOTAL VIKING POWER!!! kan en gennemsnitlig viking smadre omkring otte dværge på fem minutter. Det tager så lang tid, fordi dværgene er nogle barske krabater, som kan tåle mange prygl. En dværg kan godt selv blive viking, men så kræver det også, at han bliver adopteret til en vikingelandsby allerede som spæd.

NÆSTE FJENDE