Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

HAVFRUER

Mødet med havfruer kan godt være en hård prøvelse for vikinger, men med den rigtige teknik bliver situationen ikke farlig.

Okay, du synes sikkert, det er mærkeligt, at havfruer er med på listen over vikingernes fjender. Havfruer er jo bare kvinder uden ben, som ikke engang kan gå amok. Sandt nok, men de er alligevel farlige. Forestil dig, at du lige har sejlet jorden rundt for at gå amok i en træbåd. Endelig er du på vej hjemad, og så bliver båden omringet af smukke kvinder med fiskehaler. Kvinderne prøver at lokke dig og de andre vikinger ud i vandet. På dette tidspunkt er det meget naturligt, hvis man er træt af at være i båden, og den svaghed forsøger havfruerne at udnytte. I en stresset situation vil en viking normalt bruge TOTAL VIKING POWER!!!, men når det drejer sig om havfruer, er det bedre bare at skrige så højt, at man ikke kan høre deres lokkende ord. Den teknik har reddet mange vikinger.

NÆSTE FJENDE