Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

HEKSE

Typisk billede af en heks. Lyset symboliserer trolddom; det blodige sværd signalerer fare, mens de bare bryster er et symbol på kvindelig seksualitet. Sidstnævnte kan gøre, at vikingen glemmer at passe på.

Hekse er kvinder, som udnytter det faktum, at vikinger godt kan lide kvinder, der ikke har ret meget tøj på. Hekse nyder også godt af vikingernes viden om, at kvinder normalt er meget dårlige til at gå amok. Derfor er det en normal hændelse inden for viking, at hekse bliver undervurderet. Det er en fejltagelse, for hekse har stor magt - nemlig trolddom. En viking, som tror, at han kan smadre en heks uden at bruge al sin TOTAL VIKING POWER!!!, må hellere tro om igen! Hvis vikingen derimod anerkender, at heksen er farlig, så er forberedelsen i orden, og så vil vikingen vinde kampen på 2-3 minutter.

NÆSTE FJENDE