Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

KANNIBALER

Den stakkels mand på billedet har opfattet, at kannibalerne er nogle svin. Det har vikingerne heldigvis også, og derfor bliver det relevant at spekulere på, om en kannibal kan spise sig selv med et afhugget hoved.

Inden for nordisk mytologi bliver det betragtet som totalt dårlig stil at spise andre mennesker. Det kan da godt være, at man bliver nødt til at hugge hovedet af folk og eventuelt smadre hele deres kultur... men man spiser dem altså bare ikke!
     På en af deres mange rejser rundt i verden hørte vikingerne rygter om nogle afrikanere, som åd andre mennesker. Rygtet fik vikingerne til at gå helt amok, og de besluttede med det samme at udrydde kannibalerne. Der blev sendt skibe til Afrika, men desværre farede mange af dem vild, og derfor var der ikke så mange vikinger, som nåede frem. Men nogle nåede frem, og de tiltede fuldstændig med 5.000.000% TOTAL VIKING POWER!!! Kannibalernes verden var pludselig en død verden. "Æd dig selv," sagde vikingerne til alle de hovedløse lig. Sådanne humoristiske bemærkninger er typisk for vikingerne. Nå, men vikingerne havde gjort deres job (troede de...) og vendte derfor hjem til Skandinavien. Desværre havde nogle af kannibalerne været ude at rejse eller noget, og derfor opstod kannibalernes samfund så småt igen. Men i forhold til før var det et meget lille samfund, og den dag i dag kan vi takke vikingerne for, at kun meget få mennesker bliver ædt.

NÆSTE FJENDE