Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

TROELS KLØVEDAL

Her er verdens mest irriterende mand. Læg mærke til, at hans næse er marginalt større end Holland. Man kan ikke sige det samme om hans kugler.

Verdens største mysterium er, at Troels Kløvedal ikke har fået hugget hovedet af endnu. "Hov," tænker du måske. "Troels Kløvedal sejler jo verden rundt i et gammeldags træskib, så han må da vist være lidt af en viking."
     Nej.
     Hvis evig magt blot var et spørgsmål om at have en stor næse, sige åndssvage ting og gå i spraglede skjorter, så ville Troels være ret hård. Men magt er som bekendt et spørgsmål om POWER, og den har Troels Kløvedal IKKE. Der findes masser af svæklinge rundt omkring i verden, og vikingerne er bedøvende ligeglade med de fleste af dem. Men selv om Troels Kløvedal er en ussel nidding, så udgør han alligevel en trussel mod den sandhed, som er vikingernes evige magt. Problemet med Troels Kløvedal er, at han underminerer udlandets opfattelse af Skandinavien. Vikingetiden ligger desværre mange år tilbage i tiden, men rundt omkring i verden begynder folk stadigvæk at flæbe og pølle i bukserne af skræk, når de tænker på vikingerne. Det er en naturlig reaktion, og selv om vi måske kan trække lidt på smilebåndet af den, så bør vi alligevel respektere den. Som Charles Darwin beviste ved hjælp af sin TOTAL FORSKER POWER, så er overlevelse en af de vigtigste ting i enhver organismes liv, og derfor er det en god strategi at frygte vikinger. Men hvis folk, som på grund af deres kultur ikke er klar over, at Troels Kløvedal er et fæhoved, kommer til at tro, at han tværtimod er en slags moderne viking, så har vi fået et alvorligt problem med vores image.
     Der er mange problemer med Troels Kløvedal. For det første hedder han Troels, hvilket er et af de sejeste vikingenavne overhovedet. For det andet sejler han rundt i et totalt hjemmelavet træskib, som hedder Nordkaperen, hvilket også er et rimeligt sejt navn. I den moderne verden, hvor folk er tvunget til at engagere sig i globalisering og massemedier, har man ikke så meget overskud til at undersøge tingene ordentligt, og derfor kan svage sjæle godt få den syge idé, at Troels Kløvedal på en eller anden måde er vikingerelateret. Hvis Troels Kløvedal bare kunne lukke arret om alle sine rejser, så ville han ikke være så stor en trussel. Men desværre skriver han en hel masse dårlige bøger og laver åndssvage tv-programmer (fordi han ikke kan få et rigtigt job), og derfor fristes folk til at tro, at han fortæller sandheden.
     MEN DET GØR HAN IKKE!
     Hele Troels Kløvedals såkaldte "livsfilosofi" går ud på, at verden er fyldt med spændende og autentiske mennesker, som kan lære en masse af hinanden. Vikingernes livsfilosofi går derimod ud på, at alle skal dø (også vikingerne), og derfor er det forkert at være enig med Troels Kløvedal. En ægte viking kan hugge hovedet af Troels Kløvedal 25 gange i sekundet.

NÆSTE FJENDE