Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

PIRATER

En latterlig pirat med sit latterlige skæg og sin latterlige grådighed. Vikinger HADER pirater, og de dræber dem uden nåde eller tøven!

Både vikinger og pirater går med sværd og har skæg og kan lide at sejle, men så hører lighederne også op. Hvis der er noget, som kan få en viking til at gå 200% amok med TOTAL VIKING POWER!!!, så er det synet af en piratbåd. Det er fuldstændig mangel på respekt for Odin og Thor at sejle rundt på plyndringstogt, hvis man ikke ofrer noget af byttet til en nordisk gud. Og det gør pirater ikke! Det vigtigste for dem er rigdom. De glemmer helt, at en skat kun er værdifuld, fordi man er gået amok for at få fat på den. Derfor hader vikingerne de grådige pirater. Man kan tage evig magt med sig til Valhalla, men man kan hverken medbringe guld eller ædelstene. Det ville med andre ord være bedst for alle parter, hvis piraterne holdt op med at være pirater.

NÆSTE FJENDE