Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

RIDDERE

Riddere, som for eksempel Ivanhoe, bruger den teknik, at de går med rigtig meget brynje, som beskytter dem mod angreb. Alligevel kan vikingerne godt smadre dem. Det tager bare længere tid.

Hvis der er to folkefærd, som altid har hadet hinanden, så er det vikinger og riddere. Problemstillingen er groft sagt, at riddere tror, at man kan opnå evig magt uden at gå amok. Det kan man ikke, og det ved vikingerne godt. Derfor har de ingen respekt for ridderne, og det medfører, at ridderne gerne vil udrydde vikingerne. Held og lykke, siger jeg bare. Det kan godt være, at riddere har masser af penge og seje våben, men de mangler TOTAL VIKING POWER!!! Deres eneste fordel er, at de går med utrolig meget rustning af høj kvalitet, og derfor er det noget af en opgave at hugge hovedet af en ridder. Vikinger har ikke særlig meget tålmodighed, og derfor har de ikke dræbt helt så mange riddere, som de måske burde have gjort.

NÆSTE FJENDE