Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

SAMURAIER

Under almindelige omstændigheder har en samurai kun 20% så meget magt som en viking, der bruger TOTAL VIKING POWER!!!

På deres mange rejser gennem verden har vikingerne mødt samuraierne. Problemet med samuraier i forhold til farlighed er, at samuraierne - ligesom vikingerne - ikke er bange for døden. Det giver dem en stor fordel, og det er derfor ufatteligt vigtigt, at vikingerne husker at bruge TOTAL VIKING POWER!!!, når der er ballade med samuraier. Til alt held har samuraierne også en del svagheder, og dem gælder det om at udnytte:

     1: Samuraier har ikke TOTAL VIKING POWER!!!
     2: Det er nemt at drikke en samurai under bordet.
     3: Samuraier bruger for meget tid på at sætte deres hår.
     4: Samuraier går i ufornuftigt tøj, som kan være problematisk i nærkamp.

Selv om samuraier er seje, er de ikke nær så seje som vikinger. Hvis der er syv samuraier mod én viking, er det sandsynligt, at fem af samuraierne dør, inden vikingen dør (og kommer i Valhalla). Magtforholdet er ca. 5:1. Det vil altså sige, at det vil være en meget lige kamp, hvis det er fem samuraier mod én viking.

NÆSTE FJENDE