Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

VARULVE

Varulve kan godt gå amok... men vikinger kan gå SUPERAMOK, og derfor er det en ret normal vikinghobby at smadre varulve.

Vikinger hader varulve. Det har de altid gjort, og det vil de blive ved med at gøre. Et af problemerne med varulve er, at de er nogle nasserøve. De kan sagtens finde på at dræbe vikingernes geder eller trælle, og på den måde har de ødelagt økonomien for mange familier. Men det er ikke kun derfor, at vikinger hader varulve. Nej, den vigtigste grund til vikingernes had er, at varulve skjuler deres sande identitet. Det meste af tiden ligner de mennesker, men en gang om måneden bliver de forvandlet til en ulv. Der er med andre ord tale om nogle feje uslinge, som man ikke kan regne med. Det får naturligvis vikingerne til at gå fuldstændig bananas, og derfor varer en kamp mod en varulv sjældent ret lang tid. Men man skal alligevel passe lidt på, hvis man kæmper mod mange varulve på én gang, for på trods af deres latterlige opførsel er de rimelig gode til at gå amok. De skandinaviske varulve er lidt større end udlandets varulve, men til gengæld behøver man ikke at bruge sølv for at smadre dem. Det er ret heldigt, for vikingerne har ikke så frygteligt meget sølv. Varulve skal dø... og det gør de også, når de møder en viking.

NÆSTE FJENDE