Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

VEGETARER

Her er en vegetar. Hun ser da meget sød ud, men desværre er hendes livsstil med til at underminere vikingernes evige magt, og derfor skal hun dø.

Du kender sikkert fra din egen tilværelse, at du tramper oven på en edderkop, selv om den ikke er farlig eller noget. Men du kan bare ikke lide edderkoppen, og derfor skal den dø. Vikinger har det på samme måde med vegetarer. I princippet kunne man godt forestille sig, at vikingerne ville tænke "Årh, fedt nok, en vegetar - så er der mere stegt flæsk til mig"... men sådan fungerer vikingernes virkelighed slet ikke. For at kunne gå amok med TOTAL VIKING POWER!!! er det nødvendigt at spise masser af kød, og derfor fornærmer man Thor, hvis man regner med, at det er okay at leve af grahamsmel og agurker. Og når man disser Thor, skal man dø. En blind viking med influenza kan smadre omkring 850 vegetarer.

NÆSTE FJENDE