Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 

VIKINGER

Ret typisk billede af en moderne viking. Han burde nok kun have drukket 20 øl, men fordi han har POWER, har han drukket 50. Det er ikke smart, men det er sejt.

Ja, det lyder lidt sindssygt, men vikingerne er faktisk deres egne fjender. Problemet er paradoksalt nok, at vikingerne er så ufatteligt seje, at de helt har glemt at passe på sig selv. De er ligeglade! Hvis de ser en klippe, så kan de sagtens finde på at nikke den en skalle... for sjov! De drikker sig også fulde hele tiden, og hvis de keder sig, laver de måske et væddemål om, hvem der tør lægge sig til at sove inde i bålet. Det er psykosejt, og det er TOTAL VIKING POWER!!! Men det er også ret hårdt for kroppen.
     Rent genetisk er der ikke den store forskel på vikinger og andre mennesker. Vikingerne er lavet af kød og blod (især blod), og de kan lige så nemt komme til skade som alle os andre. Forskellen er psykologisk: Et almindeligt menneske er styret af frygt, ambition og intelligens. En viking er kun styret af TOTAL VIKING POWER!!! Derfor udsætter han sig selv for unødvendig fare, og derfor bruger han ikke usle ninja-kneb som camouflage, baghold eller planlægning. Det meste af livet bruger han på at slås, drikke og skrige Odins navn.
     Hvad ville der ske, hvis vikingerne ikke var så selvdestruktive? Tja, de ville nok blive uovervindelige. Men det er et trick-spørgsmål. For hvis vikingerne ikke var selvdestruktive, så ville de jo slet ikke være vikinger. Tænk lidt over det, for det er faktisk ret filosofisk.

NÆSTE FJENDE